Híreink

Tankönyvosztás

A Jászboldogházi Mátyás Király Általános Iskolában a TANKÖNYVOSZTÁS időpontja:

2018. augusztus 29. 7.00-tól 14.00 óráig

2018. augusztus 30. 10.00-tól 18.00 óráig

A tankönyv minden tanuló számára ingyenes.

A könyvtári példányokat tanév végén vissza kell adni.

Tankönyvosztáskor, kérjük jelezzék napközis ellátási igényüket, valamint étkezési szándékukat: tízórai, ebéd, uzsonna.

A kedvezményes étkezéshez igénybevételére szóló igazolásokat kérjük, hozzák magukkal. (Pl.: rendszeres gyermekvédelmi támogatásról határozat, tartós betegségről igazolás, nagycsaládosoknak: családi pótlék folyósításáról igazolás)

 

Tisztelettel: Ilonka Zoltán
igazgató

Információk a 2018-19-es tanév kezdésről

Kedves szülők!

A tankönyvosztás előreláthatólag augusztus utolsó hetében lesz.

Napközit, étkezési igényt tankönyvosztáskor jelezzék az iskolában. A kedvezményes étkezés igénybevételére szóló igazolásokat kérjük, majd a könyvosztáskor az iskolában leadni. (Pl.: rendszeres gyermekvédelmi támogatásról határozat, tartós betegségről igazolás, nagycsaládosoknak: családi pótlék folyósításáról igazolás)

A szükséges füzetek és tanszerek listája letölthető itt

Ilonka Zoltán
igazgató

Ballagás 2018

2018. június 16-án délután négy órakor került megrendezésre a Kultúrházban az általános iskolai ballagás. Az iskolában a csengő hangja után kezdetét vette a rendhagyó osztályfőnöki óra, ahol átadhattam a kollégák üzeneteit, és elbúcsúztam a ballagó nyolcadikos tanulóimtól. Első osztályom  lévén  nagyon nehéz volt elköszönni a gyerekektől, megható volt számomra, ahogy könnyes szemekkel, csendben figyelték szavaimat.

Ezt követően a Kultúrházban ünnepi műsorral tiszteltük meg a jelenlevő diáktársakat, kollégákat, és a hozzátartozókat. A műsor végén Szűcs Lajos polgármester úr beszédét hallhattuk, majd Ilonka Zoltán igazgató úr átadta  a ballagó diákok számára a bizonyítványokat és okleveleket.

Ezúton szeretném  megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult bármilyen formában a ballagási ünnepségünkhöz, ezzel is emelve eme jeles esemény színvonalát!

Kedves ballagó nyolcadikos osztályom!
Szívből gratulálok a ballagásotokhoz, sok sikert kívánok Nektek a továbbiakban! Az iskola kapuja mindig nyitva lesz számotokra, szeretettel várlak vissza benneteket!

Azzal az idézettel zárom soraimat, mellyel az utolsó osztályfőnöki órámon búcsúztam:
„Az emberben ott rejlik az egész világ, s ha tudod, hogyan szemléld és hogyan tanulj belőle, a kapu előtted, a kulcs pedig a kezedben!”
(Jiddu Krishnamurti)

A ballagás fotói megtekinthetőek a galériában!

Birgés-Tóth Mónika
osztályfőnök

Határtalanul – Erdély

 
Erdélyben jártunk a tápiógyörgyei Kazinczy Ferenc Tagintézményünkkkel 2018. május 7-11. között. Utunk során a Székelyföld és a sóvidék történelmi és természeti kincseivel ismerkedtünk meg. A kirándulásunk mottója a következő volt: A só útján Székelyföld kincseihez.
Rengeteg élményben volt részünk. Megnéztük Marosvásárhelyet, Szováta nevezetességeit, a Gyilkos tavat, a Békás Szorost, Csíksomlyót, Csíkszeredát. Parajdon voltunk a sóbányában, Farkaslakán, Székelyudvarhelyen, Székelykeresztúron, Fehéregyházán, Petőfi nyomába eredtünk. Segesváron a vár volt a cél, az óratoronnyal. Nagy élmény volt Bözödújfalui emlékmű megtekintése, majd Tordai sóbánya és a hasadék következett. Utolsó estét Torockón töltöttük, ahol találkoztunk az ottani iskola diákjaival is. Hazafelé megálltunk Kolozsvár és Nagyvárad nevezetességeinél.
Hatalmas élmény volt számunkra! Köszönjük!
7. osztály
 

Beiratkozás

A 2018/2019. tanévre történő általános iskolai beiratkozásra az alábbi időpontban kerül sor:

2018. április 12. (csütörtök) 8-19 óra között

2018. április 13. (péntek) 8-19 óra között

A beiratkozáskor kérjük hozza magával:

  • a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt (a gyermek lakcímkártyáját), valamint
  • az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást.

Iskolánk szeretettel várja leendő tanulóit!

Tel: 57/460-022

E-mail: klik.jaszboldoghaza@gmail.com

Üdvözlettel: Ilonka Zoltán
igazgató

Iskolafejlesztés 2017

efop_iskolafejlesztes_tablaEFOP-4.1.3-17

Projekt címe: „Iskolafejlesztés 2017”

Jászboldogházi Mátyás Király Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A köznevelési intézmény infrastrukturális fejlesztésének fő célja fokozni az adott intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást (nyitottságra ösztönző nevelést) és emelni az általa nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést. Continue reading

Meghívó

1956Tisztelettel meghívom az 1956-os forradalom és szabadságharc
61. évfordulójára emlékező iskolai ünnepségünkre.

Időpont: 2017. október 20. 10.00 óra

Helyszín: Iskolánk tornaterme

Ilonka Zoltán
igazgató