Mátyás Király Általános Iskola
5144 Jászboldogháza, Kossuth Lajos u. 1.
Tel.: 57/460-022; E-mail: klik.jaszboldoghaza@gmail.com

Ballagás 2018

2018. június 16-án délután négy órakor került megrendezésre a Kultúrházban az általános iskolai ballagás. Az iskolában a csengő hangja után kezdetét vette a rendhagyó osztályfőnöki óra, ahol átadhattam a kollégák üzeneteit, és elbúcsúztam a ballagó nyolcadikos tanulóimtól. Első osztályom  lévén  nagyon nehéz volt elköszönni a gyerekektől, megható volt számomra, ahogy könnyes szemekkel, csendben figyelték szavaimat.

Ezt követően a Kultúrházban ünnepi műsorral tiszteltük meg a jelenlevő diáktársakat, kollégákat, és a hozzátartozókat. A műsor végén Szűcs Lajos polgármester úr beszédét hallhattuk, majd Ilonka Zoltán igazgató úr átadta  a ballagó diákok számára a bizonyítványokat és okleveleket.

Ezúton szeretném  megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult bármilyen formában a ballagási ünnepségünkhöz, ezzel is emelve eme jeles esemény színvonalát!

Kedves ballagó nyolcadikos osztályom!
Szívből gratulálok a ballagásotokhoz, sok sikert kívánok Nektek a továbbiakban! Az iskola kapuja mindig nyitva lesz számotokra, szeretettel várlak vissza benneteket!

Azzal az idézettel zárom soraimat, mellyel az utolsó osztályfőnöki órámon búcsúztam:
„Az emberben ott rejlik az egész világ, s ha tudod, hogyan szemléld és hogyan tanulj belőle, a kapu előtted, a kulcs pedig a kezedben!”
(Jiddu Krishnamurti)

A ballagás fotói megtekinthetőek a galériában!

Birgés-Tóth Mónika
osztályfőnök