Mátyás Király Általános Iskola
5144 Jászboldogháza, Kossuth Lajos u. 1.
Tel.: 57/460-022; E-mail: klik.jaszboldoghaza@gmail.com

Tanévkezdési információk

Kedves Szülők és Gyerekek!

A 2020/2021-es tanév első tanítási napja szeptember elseje, kedd. Ezen a napon is a megszokott időben, 7 órától várjuk a gyermekeket. A portelki és jánoshidi buszok a szokásos módon és időpontokban közlekednek, a buszokon szájmaszk viselése kötelező! Kérjük a helyi tanulókat, hogy legkésőbb 7:45-re érkezzenek meg!

Ezen a napon az alsó tagozatos gyerekek minden tankönyvet, füzetet és eszközt, míg a felsősök tolltartót, jegyzetfüzetet hozzanak magukkal!

Az elsó napi órarend:

  1. óra: Mindenkinek osztályfőnöki
  2. óra: Mindenkinek osztályfőnöki
  3. óra: Tanévnyitó ünnepség
  4. óra: Mindenkinek osztályfőnöki
  5. óra: Alsó: osztályfőnöki

Felső: 
5. osztály: angol
6. osztály: ének
7. osztály: testnevelés
8. osztály: rajz

Az első napon 7:30-tól csak az elsős szülők léphetnek be az intézmény területére a nagykapun át. Kézfertőtlenítés a belépéskor mindenkinek kötelező, és a szájmaszk viselése is! Csak ők kísérhetik be gyermeküket a tanteremig (betartva egymás között a 1,5 méter távolságot)! Kérem, hogy az iskolában csak addig tartózkodjanak, amíg feltétlen szükséges!

A tanévnyitó ünnepség nyílt rendezvény, mindenki számára megtekinthető, a tornateremben kerül megtartásra. A helyszín megközelítése a Petőfi utca felőli bejáraton keresztül lehetséges és a távozás is itt kell, hogy történjen. A szülők hátul, az osztályok mögött helyezkedhetnek el a járványügyi óvintézkedések betartása mellett (maszk, 1,5 méter). A bejáratnál kötelező lesz a kézfertőtlenítés.

Az ünnepségen kérjük, hogy az

  • 1. osztály ünneplőben,
  • a 8. osztály kisünneplöben,
  • a 2-7. osztály iskolai ruhában jelenjen meg!

Az ötödik óra után kezdődnek meg az ebédeltetések. A hazajárós gyermekek 12:35 után mehetnek haza, ekkor nyitjuk meg a kiskaput a Kossuth utca felől.

A hátralévő napokra sok pihenést, tartalmas kikapcsolódást és jó felkészülést kívánok mindenkinek!

Tóth Pál
intézményvezető